• 0612729948
  • info@ericakraan-art.com

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

introductieles, incl. demo Argentijnse Tango door Luz de Luna

4 april ,14:00 - 15:00

MILONGA LUZ DE LUNA, Argentijnse Tango

 

Milonga Luz de Luna is een concept, waarbinnen wordt gewerkt aan het levend houden van een cultureel erfgoed, de Argentijnse Tango. De Argentijnse Tango is aan het einde van de 19e eeuw ontstaan in de sloppen van Buenos Aires uit een mengeling van Europese en Afrikaanse muziek- en dansstijlen.

De bandoneon is het middelpunt, de ziel van de Tangomuziek. Daarnaast maken de viool, contrabas en de piano het geheel melancholiek.

Luz de Luna houdt deze passionele dans in stand door het organiseren van lessen in leiden en volgen met de daarbij behorende technieken en sequenties.

Tweemaal per maand organiseert Luz de Luna een Salón (salón is een vrije dansgelegenheid met verschillende DJ’s en/of live muziek) en er zijn met regelmaat themagerichte workshops en specifieke lessen damestechniek.

Argentijnse Tango is er voor iedereen en is zeker niet aan leeftijd gebonden, dus is Argentijnse Tango er ook voor u! Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u wel eens kijken/proberen of de Argentijnse Tango iets is voor u? U bent dan van harte welkom op een van onze gratis introductielessen als single of als koppel.

Voor meer informatie mag u altijd contact opnemen met José Luis en Crista op nummer 06-40055485 of een e-mail sturen naar milongaluzdeluna@gmail.com

U kunt ook even kijken op onze website www.milongaluzdeluna.nl en/of www.facebook.com/milongluzdeluna

Gegevens

Datum:
4 april
Tijd:
14:00 - 15:00

Locatie

De Ondernemerscentrale
Oostwal 2
Tuitjenhorn, Noord Holland 1747 EZ
+ Google Maps
Website:
www.deondernemerscentrale.nl