Conny Lahnstein

Conny Lahnstein

Papierkunst

In haar kinderjaren heeft papier en later de papierkunst haar gegrepen en niet meer losgelaten. Van een folkloretechniek naar kunst was een ongebaande weg met vele uitdagingen, vallen en opstaan. Door de jaren heen heeft Conny de techniek toegepast en op eigen wijze vormgegeven. ‘Schilderen met schaar ’ noemde iemand het ooit en dat is de beste weergave van hoe zij werkt.
Haar uitdaging ligt in het doorgronden van menselijke gevoelens en gedachten en deze te vertolken in een betoverend lijnenspel gecombineerd met vormen die ze samenvoegt tot een geheel. De laatste jaren steeds meer geabstraheerd en driedimensionaal verwerkt. De kleuren waarmee ze het papier beschildert, geven de werken een mystieke uitstraling. 

De dimensionale werken spreken tot veler verbeelding. Vooral door de sierlijke en opengewerkte fijnheid van de techniek en de beweging in het werk, komt de techniek pas echt tot haar recht. Het is voor Conny een uitdaging om haar publiek in verwondering te brengen over de ongekende mogelijkheden van het werken met papier en de kunst te verheffen tot een volwaardige kunstvorm. Museum Naturalis heeft onlangs 3 werken van haar aangekocht voor de tentoonstelling ‘Ik wil je’

Kunstwerken
Conny Lahnstein - Niet Vanwege - paperArt 2014
Conny Lahnstein - Lingerie Autumn Back - paperArt 01-2018
Conny Lahnstein - Lingerie Autumn Front - paperArt 01-2018
Conny Lahnstein - Cat - paperArt 2017
Conny Lahnstein - TITAAN - paperArt 2018
Conny Lahnstein - Kobalt - paperArt, 03-2018
Contact gegevens
Conny Lahnstein
Silhouette Artistique
Anna van Burenlaan 59
1934 GS Egmond aan den Hoef

info@connylahnstein.nl
www.connylahnstein.nl