Trudie Appelman

 

Trudie Appelman

Haar hele leven is ze al bezig met schilderen en tekenen. Met veel kleur in haar werk, en dat is nog steeds zo. Na-tekenen deed ze jaren geleden vooral. Onderwerpen uit de natuur, portretten, naakten etc.

En ineens was de motivatie op, ze wilde dat niet meer. Maar wat nu….?  Ze is gaan onderzoeken, op verschillende manier. Allerlei materialen door elkaar, deden haar grenzen overschrijden. Af en toe een lastig proces maar ze was blij, dit was wat ze wilde. Wat n ontdekkingen en verrassingen!

Het werk dat ze nu maakt is vaak gelaagd, met allerlei materialen. Maar meestal met n basis van acryl in diverse kleuren. Van daaruit laat ze zich verrassen. Ook voor wat ieder weer in een schilderij ziet. Door de werking van kleuren en allerlei materialen op elkaar; het onverwachte laten gebeuren. Het spirituele komt ook geregeld naar boven in haar werk. Al haar werken zijn daarom uniek. Ze kan het nooit meer overdoen. Of hetzelfde na maken. Vaak kan ze ook niet eens navertellen hoe ze het gedaan heeft….

In haar lessen begeleidt ze anderen daar ook bij. Weer vreugde krijgen in het creatief bezig zijn. Net als dat bij haarzelf is gegaan. Ze wil hen verrast laten zijn van zichzelf zoals ze zelf ervaart. Een mooie ontdekkingsreis, die nooit stopt, dat is zeker!! 

Trudie heeft haar eigen atelier in Anna Paulowna waar ze les geeft. 1 á 2 maal per jaar organiseert ze een schildervakantie op Ameland. Informatie kunt u vinden op haar website

 

Kunstwerken
After ...
Blue Magic I
DSC_0041
Flow
Contact gegevens

Trudie Appelman
Karekietstraat 17
1761 XP Anna Paulowna
Mobiel 0627147678
mailadres : gst.appelman@quicknet.nl
website : www.trudieappelman.nl