Maravillas Ceramics – Esther Been

Maravillas Ceramics – Esther Been

Een opleiding aan de academie in styling en illustratie en ruim 20 jaar ervaring in interieurstyling en het runnen van een luxe horeca-gelegenheid is Esther Been in 2016 gestart met het ontwerpen en vervaardigen van handgemaakt serviesgoed.
Hierbij richt zij zich met name op een bijzondere tafelstyling en presentatie in opdracht van o.a. restaurants, hotels, vergaderlocaties, evenementen en particulieren. Samen met haar klanten werkt Esther aan een unieke presentatie van gerechten waarbij de beleving centraal staat. Hierbij wordt er vooral op gelet dat de ontwerpen het bestaande concept of thema versterken of, indien gewenst, een compleet nieuw concept met bijbehorende tafelstyling wordt ontwikkeld.
Door haar liefde voor gastronomie vindt Esther het belangrijk om te werken aan een bijzondere presentatie wat samen met de opmaak van een gerecht een eenheid vormt en zorgt voor een optimale beleving. Praktische aspecten worden hierbij uiteraard niet vergeten.
Zo valt vrijwel al het serviesgoed onder de noemer “steengoed” en is door de hoge stooktemperatuur bijzonder sterk en vaatwasmachine- en hitte bestendig. Daarbij wordt er op gelet dat de modellen veelal stapelbaar zijn.
Esther werkt onder de naam “Maravillas” wat het Spaanse woord is voor wonderen. Dat is namelijk het streven…om opdrachtgevers èn diens gasten te verwonderen met bijzonder serviesgoed en een smaakvolle presentatie. Esther bedacht deze naam voor haar bedrijf nadat zij met haar gezin enige tijd in Spanje heeft gewoond op een magische plek in de Campo die haar tot op de dag van vandaag enorm inspireert. Veel materialen en vormen die zij gebruikt in haar ontwerpen komen uit deze streek.
Kunstwerken
IMG_8277
IMG_6611
IMG_8971
IMG_8828
IMG_1765
IMG_6980
Contact gegevens

Maravillas

Breede Plat 14aBroek Op Langendijk06 30090691

www.maravillas.nl
info@maravillas.nl